– Er kunnen vanaf heden opnieuw online afspraken gemaakt worden . Indien u geen vrije afspraken meer ziet, kan u telefonisch contact opnemen via 014/54 13 54.

– Je komt alleen (of met max. 1 begeleider indien nodig) en iedereen draagt verplicht een mondmasker. Ontsmet uw handen bij het binnenkomen van de praktijk.

– Neem nog steeds telefonisch contact op bij verdachte klachten zoals koorts, neusloop, keelpijn, hoest, spierpijn, griepachtig gevoel,… Om de veiligheid voor iedereen te kunnen garanderen gaat u indien deze symptomen aanwezig zijn een afspraak krijgen op een aparte locatie (Grote Markt 62). Hier worden geen andere problemen dan bovenstaande klachten behandeld. Op deze locatie is geen bancontact aanwezig dus gelieve 4 euro contant geld te voorzien. Elke dag staat een andere arts van onze praktijk in voor deze consultaties, aldus vragen wij uw begrip voor de keuzebeperking.